Εάν αναρωτιέστε γιατί βρίσκεστε συνέχεια υπό πίεση και νοιώθετε ότι καταβάλετε υπερβολική προσπάθεια με ελάχιστα αποτελέσματα, πιθανόν ένας από τους λόγους να είναι ότι η Eνέργειά σας δεν είναι σε Αρμονία με τους κύκλους του Σύμπαντος.
Αυτός είναι και ο λόγος που σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στον Διαλογισμό Νέας Σελήνης ,για να Εναρμονιστούμε όλοι μαζί με αυτό τον Νέο Ενεργειακό Κύκλο. Ο Διαλογισμός Νέας Σελήνης είναι Δωρεάν και θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 – 19:30.
Θα γίνει F Live στην Ομάδα ARMONIA by Antigoni Louca και θα ανεβεί στη συνέχεια και στο F Page Antigoni Louca.
Από τα αρχαία χρόνια οι Άνθρωποι ήταν κοντά στη Φύση και όντως μέρος αυτής επηρεάζονταν από Ενεργειακούς κύκλους όπως για παράδειγμα οι 4 εποχές, και οι φάσεις της Σελήνης.
Έχουν καταμετρηθεί επιδράσεις της Σελήνης σε φυσικά φαινόμενα όπως οι παλίρροια, καθώς και σε ζωντανούς οργανισμούς από την αρχαίες παραδόσεις μέχρι τη Σύγχρονη Επιστήμη.
Όσο πιο Εναρμονισμένοι είμαστε με τους Ενεργειακούς κύκλους του Σύμπαντος τόσο περισσότερο θα μπορούμε να βιώνουμε Αρμονία.
Η μαγική ατμόσφαιρα της Σελήνης αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Άνθρωπο.
Σε ότι αφορά τις φάσεις της Σελήνης , θα μπορούσε να ειπωθεί, ότι στη Νέα Σελήνη είναι πιο εύκολη η αρχή για νέα, θετικά ξεκινήματα. Στην αύξουσα φάση ωριμάζουν σαν το σπόρο που έχει φυτευτεί και κορυφώνονται στην Πανσέληνο.
Η Σελήνη σχετίζεται με τη θηλυκή πλευρά των ανθρώπων. Έτσι ο συντονισμός με τις ενέργειες της, μας φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο, τη θετικότητα, τη δημιουργικότητα, τη συμπόνια, τη γαλήνη, την ισορροπία.
Ο Διαλογισμός της Νέας Σελήνης θα συμβάλει στην απελευθέρωση αρνητικότητας, στη φόρτιση με θετικότητα, ούτως ώστε με αποφασιστικότητα να υλοποιήσετε Νέα ξεκινήματα, Νέους στόχους και σωστή αξιοποίηση ευκαιριών.
Επίσης σας προετοιμάζει για το Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης/Πανσελήνου του Δεκεμβρίου.
Η Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου μας παρακινεί να δώσουμε έμφαση στα εξής:
– Αναγνώριση Επιτυχιών
– Απελευθέρωση παρελθόντος
– Σχεδιασμός Στόχων
– Νέες αντιλήψεις, γνώσεις
– Αποφάσεις με σύνεση
– Εστίαση σε πράξεις/δράσεις
– Προσωπική Εξέλιξηκαι Επαγγελματική
Εξέλιξη
Οι εκδηλώσεις έχουν δημιουργηθεί και διδάσκονται από την ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ, Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής/Φυσιοθεραπείας , Laughter Yoga International Teacher, ThetaHealing Master και Certificate of Science, Holistic Wellness Coach με 30χρονη εμπειρία στο χώρο της Ολιστικής προσέγγισης Υγείας/Ευεξίας, Προσωπικής Ανάπτυξης.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το πως το Νέο Συνδρομητικό Πρόγραμμα ARMONIA HOLISTIC WELLNESS 2022 -2023, που περιλαμβάνει Εβδομαδιαία Βιωματικά Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης και Πανσελήνου, θα μπορούσε να σας βοηθήσει..
Η Θεματική Ενότητα 3μήνου είναι η Προσέλκυση Οικονομικής Αφθονίας.
Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη Φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω για μια ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική συνεδρία , για να μιλήσουμε για ότι σας απασχολεί και θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε.
F: Antigoni Louca
ARMONIA by Antigoni Louca
www.armoniabyantigoni.com
Email: info@armoniabyantigoni.com
T: 00357 99655610

Διαλογισμός Νέας Σελήνης