☽ Διαλογισμός ΝΕΑΣ Σελήνης ☽

Νιώθετε συνέχεια κουρασμένοι?
Δυσκολεύεστε για νέα ξεκινήματα?
Δεν μπορείτε να εστιάσετε στην θετικότητα μιας κατάστασης?
Με τον Διαλογισμό της ΝΕΑΣ Σελήνης μπορείτε να βιώσετε Αρμονία, αφού αρχίζει σιγά σιγά η εναρμόνιση σας, με τους κύκλους του Σύμπαντος.
Από τα αρχαία χρόνια οι Άνθρωποι ήταν κοντά στη Φύση και όντως μέρος αυτής επηρεάζονταν από Ενεργειακούς κύκλους όπως για παράδειγμα οι τέσσερις εποχές, και οι φάσεις της Σελήνης.
Έχουν καταμετρηθεί επιδράσεις της Σελήνης σε φυσικά φαινόμενα όπως οι παλίρροια, καθώς και σε ζωντανούς οργανισμούς από την αρχαίες παραδόσεις μέχρι τη Σύγχρονη Επιστήμη.
Όσο πιο Εναρμονισμένοι είμαστε με τους Ενεργειακούς κύκλους του Σύμπαντος τόσο περισσότερο θα μπορούμε να βιώνουμε Αρμονία.
Η μαγική ατμόσφαιρα της Σελήνης αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Άνθρωπο.
Σε ότι αφορά τις φάσεις της Σελήνης , θα μπορούσε να ειπωθεί, ότι στη Νέα Σελήνη είναι πιο εύκολη η αρχή για νέα, θετικά ξεκινήματα. Στην αύξουσα φάση ωριμάζουν σαν το σπόρο που έχει φυτευτεί και κορυφώνονται στην Πανσέληνο.
Η Σελήνη σχετίζεται με τη θηλυκή πλευρά των ανθρώπων. Έτσι ο συντονισμός με τις ενέργειες της, μας φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο, τη θετικότητα, τη δημιουργικότητα, τη συμπόνια, τη γαλήνη, την ισορροπία.
Ο Διαλογισμός της Νέας Σελήνης θα συμβάλει στην απελευθέρωση αρνητικότητας, στη φόρτιση με θετικότητα, ούτως ώστε με αποφασιστικότητα να Υλοποιήσετε Νέα ξεκινήματα, Νέες ιδέες, Νέους Στόχους.
Η Νέα Σελήνη μας παρακινεί να δώσουμε έμφαση στα εξής:
☽ Εμπιστοσύνη στον Εαυτό μας
☽ Σχεδιασμός Στόχων
☽ Εστίαση στο μέλλον με Αισιοδοξία
☽ Προσθέτουμε περισσότερη Χαρά
☽ Εστίαση σε πράξεις/δράσεις
☽ Μάθηση, γνώσεις, νέες εμπειρίες
☽ Σύνδεση με συμβατά άτομα
☽ Προθέσεις/Αποφάσεις για το μέλλον σας
Ο Διαλογισμός Νέας Σελήνης είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 21/1/23 στις 19:00 – 19:30.
Θα γίνει Fb Live στην Ομάδα ARMONIA by Antigoni Louca και θα ανεβεί στη συνέχεια και στο Fb Page Antigoni Louca.
Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ, είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής/Φυσιοθεραπείας, Laughter Yoga International Teacher, ThetaHealing Master και Certificate of Science, Holistic Wellness Coach με 30χρονη εμπειρία στο χώρο της Ολιστικής προσέγγισης Υγείας/Ευεξίας, Προσωπικής Ανάπτυξης.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το πως το Νέο Συνδρομητικό Πρόγραμμα ARMONIA HOLISTIC WELLNESS 2023, που περιλαμβάνει Εβδομαδιαία Βιωματικά Εργαστήρια Αυτοβελτίωσης και Πανσελήνου, θα μπορούσε να σας βοηθήσει..
Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα:
🌐 https://bit.ly/ArmoniaALform
Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην πιο κάτω φόρμα σας δίνουμε μια ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική συνεδρία, για να βοηθήσουμε σε ότι σας απασχολεί.
🌐 https://bit.ly/3VUnfNl
For more information:
📞 99655610 📧 info@armoniabyantigoni.com

☽ Διαλογισμός ΝΕΑΣ Σελήνης ☽